Michael’s persoonlijkheidsprofiel

Het Michael’s persoonlijkheidsprofiel geeft je een psychologisch beeld van jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Het geeft je een kijk op de afzonderlijke aspecten en kenmerken van je persoonlijkheid. Deze aspecten en kenmerken en de specifieke rol in dit leven, bepalen jouw persoonlijkheid en karakter. Ze laten je op een neutrale manier naar je omgeving, het leven en je bewustzijn kijken. Omdat het de essentiële bouwstenen van de persoonlijkheid in detail beschrijft, gaat dit persoonlijkheidsprofiel verder dan persoonlijkheidsmodellen als MBTI, Teamrollen van Belbin of Enneagram.
 
Aan de hand van zeven vragenlijsten krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid en je leerpunten van dit leven. Het geeft je een kans om de sterke kanten uit te bouwen en andere belangrijke punten positief te veranderen of bij te stellen. Met deze kennis, ontwikkel je een beter inzicht in jezelf en over de uitdagingen en de afspraken, die jij je in dit leven hebt voorgenomen. Hierdoor kun je met meer gemak, met jezelf en de wereld om je heen, omgaan.

Je kunt daardoor voor jezelf een grotere tolerantie leren ontwikkelen en meer evenwicht bereiken. Dit stelt je in staat volledig gebruik te maken van je eigen unieke potentieel en ben je in staat op een meer adequate manier te leven.
 
In een gesprek met Christy van den Putten en mijzelf krijg je in anderhalf uur heel concreet teruggekoppeld, welke persoonlijkheidskenmerken jij in dit leven hebt gekozen, welke betekenis die voor je hebben en wat je ervan kunt leren. De informatie je mee in een rapport van 25 pagina’s. Je wordt je bewuster van:

Je rol: je voornaamste manier van zijn, je lessen;
Je doel: wat je motiveert en nastreeft in je leven, je reisdoel;
Je modus: de manier om je doel na te streven, je vervoermiddel;
Je attitude: je houding naar de wereld, hoe je er na kijkt, je (zonne)bril;
Je valkuil: je voornaamste belemmering, de omleidingen onderweg;
Je centrum: je allereerste reactie; bepaalt mede hoe je op je omgeving reageert;
Je zieleleeftijd en het niveau daarin.

Nieuwsgierig geworden? Echt iets voor jou? Wil je nog meer weten? Zie www.michaelinzicht.nl