MICHAELSYSTEEM

de essentie van je persoonlijkheid

Christy van den Putten, Theo Buijsrogge en ik hebben een boek geschreven over het Michael systeem. Het persoonlijkheidsprofiel maakt hier een belangrijk deel vanuit. Dit boek is uitgegeven door de uitgever AnkHermes en is verkrijgbaar via de website michaelinzicht.nl, in de boekhandel, bij bol.com, YouBeDo en managementboek.nl.

Het boek beschrijft de essentie van je persoonlijkheid, wie jij in wezen bent, waardoor je jouw leven makkelijker kunt accepteren en ook anderen. Dit boek is daarom mede bedoeld als een persoonlijk ontwikkelboek en bevat veel informatie en toepassingen over je ontwikkelingsmogelijkheden.  

Het boek maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit de positieve delen van je persoonlijkheid of vanuit de negatieve delen. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van het leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt. Deze informatie levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan de huidige periode van transitie, die de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk markeert en niet voor niets in 2012 verschijnt.